Angelica Broers

PURO INTELLIGENT CON ESTILO – UN MODO DE VIDA CONSCIENTE

Angelique Broers – Auteur

PuurSlimStijlvolCover
Dit is geen dieetboek, geen style boek, maar een praktisch lifestyle boek om jou bewuster te maken!

Bewust of onbewust, we zijn allemaal op zoek. Naar zekerheid, geluk, liefde of gezondheid. De methodes die ik heb gebruikt in mijn eigen speurtocht, heb ik verzameld zodat jij daar niet meer naar hoeft te zoeken. Jij kunt meteen aan de slag om jouw eigen ik te vinden! Deze methodes hebben allemaal één ding gemeen: de antwoorden voor een zelfverzekerde levenshouding liggen altijd binnen jouzelf. Van mij krijg je dus alleen de handvatten. Ik wil dat jij je eigen goeroe wordt en in jezelf gaat geloven.

(más…)

Angelique Broers – Lifestyle coach

Relatie aangaan op een pure slimme en stijlvolle manier

Ik word er droevig van te moeten constateren hoeveel mannen en vrouwen teleurgesteld zijn in de liefde en niet meer durven te geloven in het vinden van de “ware”.

Ondanks of juist dankzij de vele digitale ontmoetingsplaatsen wordt het liefdesleven en elkaar leren kennen er alleen maar moeilijker op. Veel mensen worden onzeker als er niet binnen vijf minuten wordt gereageerd op een bericht of mailen liever dan daadwerkelijk de dame in kwestie voor een date uit te nodigen. Veel mensen hebben een druk leven en willen niet eindeloos mailen, laat staan een veel te ingewikkeld profiel invullen. Je hoeft toch niet alles meteen in het begin prijs te geven tenslotte? (más…)