Thank God I am a farmer’s boy

Home / Ongecategoriseerd / Blog Angelique Broers / Thank God I am a farmer’s boy

Zonder de boeren zijn we nergens. Er zijn mensen die denken dat fruit, vlees en groenten van de supermarkten komen. Die kopen het toch echt eerst in bij boeren. Maar de wereld staat op zijn kop. Ik ben me zeer bewust van wat ik koop, kook en eet. Altijd al gedaan. Je hoeft echt niet elke dag vlees of vis te eten, maar helemaal vegan, nee dat is niets voor mij. Wat denk je met al die soyaproducten, en dus de oestrogenen die je binnenkrijgt. Denk je echt dat dit de mannen zal helpen. Of is het dat misschien wel, straks mag er geen verschil meer tussen man en vrouw zijn. We zijn allemaal genderneutraal. Maar volgens mij, misschien heb ik het bij het verkeerde eind, maar hebben we echt een mannetje en vrouwtje nodig voor een nieuw kindje. Ik steun dus echt de boeren ook al ben ik het niet altijd eens met de wijze van demonstreren maar gelijk krijgen ze van mij. Tijd voor een ode aan de boer. Tijd voor een nieuwe song:

Thank God I am a farmer’s boy.  Kijk eens op YouTube of spotify of iTunes en steun de boeren door de links te delen. Dank alvast.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.