Stralende huid door Facial Fitness

Home / Ongecategoriseerd / Blog Angelique Broers / Stralende huid door Facial Fitness
Stralende huid door Facial Fitness

Een stralende huid mede door Facial Fitness

Mijn eerste televisie optreden in Nederland was met het gezichtsfitnesstool de Facial Flex. Hilarisch, gekke bekken trekken op televisie en er vervolgens honderden van verkopen. Veel mensen lachen erom maar zo gek is dit nog niet. We beulen onszelf in de sportzaal af om ons lijf strak te houden maar het gezicht daar doen we niets aan. Wanneer we ouder worden vermindert de algehele celactiviteit en neemt de doorbloeding af, waardoor ons bindweefsel en spierweefsel minder gevoed wordt en afvalstoffen slechter afgevoerd kunnen worden. De spieren van ons gezicht zijn direct verbonden met onze huid en is afname van spierspanning hier duidelijker zichtbaar. Daarbij verhard ons spierweefsel naarmate we ouder worden, waardoor spieren zich scherper aftekenen in het gelaat.

De gevolgen hiervan zijn bijvoorbeeld rimpels en fronslijnen, overhangende oogleden, wallen of kringen onder de ogen, lijntjes rond de lippen of een onderkin. Natuurlijk kunnen we ons uiterlijk verfraaien met botox, facelifts, ooglidcorrecties, collageeninjecties en laserbehandelingen.Vaak dure en risicovolle behandelingen.

Gezichtsfitness is daarentegen een makkelijke en veilige manier die door regelmatig toe te passen resulteert in een algehele verbetering van de huid en versterking van de contouren. Bij gezichtsfitness gaat het om een natuurlijke facelift van het gelaat, waarbij diverse spiergroepen geactiveerd worden. Net zoals we het lichaam glad, slank en soepel kunnen houden door spieroefeningen, zo kan ook het gezicht door training op een prima manier in conditie worden gehouden. Jij wilt toch zeker ook stralen?

Oogleden

Trek de wenkbrauwen op zo hoog als je kunt. Open de ogen zo wijd mogelijk, houdt dit 6  tellen vast. Sluit de ogen langzaam en druk ze als het ware de grond in, houdt vast. Er mag spanning ontstaan, laat dan voorzichtig  los.

Voorhoofd en fronsrimpels

Duw de neus en wenkbrauwen naar beneden.Leg de vingers losjes op de wenkbrauwen.Duw met zachte beweging de huid van het  voorhoofd richting schedel.Er ontstaat als het ware tegendruk, houdt even vast en laat vervolgens langzaam los.

Wangen

Trek de mond (gesloten) zover mogelijk naar  links en dan zover mogelijk naar rechts. Doe dit aan elke kant 10x.Bouw dit op naar 25x. Let op dat de bovenlip niet in rimpeltjes wordt  getrokken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.