Dj Lady Orange is in the house

Home / Ongecategoriseerd / Blog Angelique Broers / Dj Lady Orange is in the house

Wow, wat een leuke ervaring. Een leuke women empowerment GIG op de boot door de grachten van Amsterdam op Koningsdag 2019!! Mooier kan bijna niet.

Het slechte weer, ach door al die leuke muziek en lekker bewegen, merkte ik er niets meer van, en gelukkig had ik nog een leuk oranje leren jasje, toevallig in 2000 in Amsterdam gekocht die mij heerlijk warm hield.
Tijdens dit optreden mocht ik ook mijn eerste anthem/song laten horen aan het publiek. Dat de titel Coming Home is geworden, dat verbaasd menigeen natuurlijk niet. Thuiskomen bij jezelf is het allerbelangrijkste in je leven. Ik ben jaren geleden bij mijzelf thuisgekomen, en mocht dat ook nog eens beleven met een fijne partner die sinds vorig jaar mijn man is.

Dat gevoel gun ik iedereen.

Binnenkort op spotify te downloaden, maar hierbij al een klein voorproefje van mijn optreden en het liedje.

Mocht je interesse hebben om mij te laten spelen tijdens je eigen event, feest of zomaar eens, laat het me weten, mijn muziekbestand is enorm groot!

Of kom eens luisteren in het najaar tijdens een van onze eigen Pure Smart Stylish Events. Klik hier voor meer informatie hierover.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.