Empowerment dag

Empowerment dag
Deze ervaring met Puur Slim Stijlvol, een bewuste lifestyle team is door Petra geschreven, een mooie vrouw die haar talenten nog wil ontdekken en ontplooien. Hier haar ervaring:
Het begon allemaal met een bericht dat geplaatst werd op Pure Smart Stylish, een oproep, voor dames die een boost nodig hadden. Ik had enthousiast gereageerd dat dat geweldig is. Angelique kwam vervolgens met de vraag of ik interesse had of dat ik zelf mee wilde doen of het gewoon een goed idee was, want dan zette ze me op de lijst. Ik was al op de goede weg maar vond dat ik nog wel een beetje hulp kon gebruiken. Niet verwachtend dat ik daadwerkelijk een winnaar zou worden. 4 September bleek ik een van de gelukkig te zijn. Whow effect!!
Nu begon het echt. De weken naar de Empower Day toe waren intensief.
Ik had in het verleden al behoorlijk veel meegemaakt, dacht alles te hebben verwerkt en opgeruimd. Veel aan mezelf gewerkt, maar toch nog niet mezelf echt leren kennen. Mijn mogelijkheden, wie ben ik, wat kan ik. Hoe kan ik gelukkiger in het leven staan.
Door de “huiswerk”opdrachten is er weer een hoop losgekomen. Het was mooi om te ervaren hoe ik voelde dat er iets aan het veranderen was.
Ik leerde op een andere manier naar mezelf te kijken.
Ik ben mooi zoals ik ben! Ik hoef me niet meer onzeker te voelen of bang te zijn voor andere. Ik voel me sterker geworden. Dit met dank aan Angelique, die me geduldig heeft begeleid.
De dag zelf was leuk, er hing een ontspannen sfeer. Wederom naar jezelf kijken en andere, b.v. wat zie je en klopt dit bij wat die persoon wil uitstralen. De metamorfose was stimuleren. Kijken wat net iets andere kleding, make up en haardracht met je doet. Echt geweldig!
Ik ben vandaag bezig geweest met de volgende stap, werken waar mijn passie ligt. er zijn me nieuwe mogelijkheden aangereikt. Die ik ga onderzoeken, Ook dit is mogelijk geworden door het zelfvertrouwen wat ik weer terug gekregen heb door dit traject!
Dus ik zeg; zet de stap. En volg zo’n Empowerment traject!!! Je zal er geen spijt van krijgen. Wees je natuurlijke zelf!
 
Ik wil Angelique en Karen bedanken voor al hun inzet en ondersteuning”. Liefs Petra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.